Hozzászólások
Sisi Fórum » :: Más - világ :: » Receptek
 Téma nyomtatása
FERENC JÓZSEF CSOKOLÁDÉJA
maya40
Hozzávalók: 10 dkg tejcsokoládé, 3 dkg étcsokoládé, 1 ek. kakaópor, 3.5 dl tej, 3.5 dl
tejszín, porcukor
A kakaóport csomómentesre keverjük a tejjel, beletördeljük a tejcsokoládét és felforraljuk. A
tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral, az étcsokoládét lereszeljük. A forró
csokoládéitalt porceláncsészékbe töltjük, nagy adag tejszínhabot ültetünk a tetejére, és
megszórjuk a reszelt csokoládéval
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
- Antoine de Saint-Exupéry -
 
Ugrás a fórumra: