Hozzászólások
Sisi Fórum » :: Más - világ :: » Film
 Téma nyomtatása
Sisi filmek, avagy a "vicces" kategória
Jtoti
Lizy és Jeti és hasonlók

[img]http://www.tutimozi.com/boritok/images/1/lissi-und-der-wilde-kaiser-2007.jpg[/img] is not a valid Image.


http://www.sg.hu/..._a_shrekre

YouTube Videó


[img]http://www.filmindex.hu/common/images/movies/9/8847/2008081020040305.jpg[/img] is not a valid Image.


[img]http://mozi.hir24.hu/images/gallery/14850/177462_300x225.jpg[/img] is not a valid Image.

Michael Herbig animációs filmje valahol félúton van a Shrek és egy humormagazin között, amit Selmeczi Tibor vezet, és a végén Tahi Tóth László viccelődik valami burleszkben. Mindezt olyan grafikai színvonalon, amit évek óta csak a Disney enged meg magának, és ő is csak low budget DVD-knél.

Pedig a szándék nem volt éppen eleve rossz: a rendkívül irritáló, negédes Sissy-filmek paródiáját elkészíteni, és ezt csak helyeselni tudja mindenki, akinek annak idején Romy Schneidert kellett néznie a karácsonyfa alól, miközben zselés szaloncukrot próbált lopni. A probléma azzal van, hogy hiába minden igyekezet, a film nem igazán vicces, minden poén kicsit izzadtságszagú (ami meg nem, azt az Airplane-ből kopták, heló), és hiába próbálnak meg egy csomó filmet nevetség tárgyává tenni, a dolog működésképtelen úgy, ahogy van.

Arról már nem is beszélve, hogy egy-két pajzánabb poénból ítélve a készítők egészen biztosan nem a gyerekközönségnek szánták az alkotást, hanem a jóval idősebb korosztálynak – akkor viszont fölösleges volt a sok finomkodás, lehetett volna jóval vitriolosabb és frivolabb megoldásokat beletenni.

YouTube Videó


és hasonlók...

YouTube Videó


YouTube Videó

Szerkesztette: Jtoti - 2012.07.15. 09:23
 
Ugrás a fórumra: